Life Coaching bij Across the River

Een druk leven met routine, werk, sociaal leven, familie, sport, hobby’s. We zijn vandaag de dag druk met van alles en vergeten wel eens om stil te staan bij onszelf en de effectiviteit van ons dagelijks handelen. Het is enorm belangrijk om een bepaald evenwicht in het leven te hebben, zodat je nog steeds een druk maar wel gelukkig leven kunt leiden. Een Life Coach kan je hierbij helpen. Stel jezelf een paar vragen over je leven. Wat kan je bijvoorbeeld bereiken om écht gelukkig te worden? Waar haal je voldoening uit? Hoe ervaar je flow in je leven? En wat leer je van diverse ups en downs? Samen met de Life Coach Amsterdam wordt er naar antwoorden op deze vragen gezocht

Life coach Amsterdam

Across the River: jouw mental coach

Life Coaching Amsterdam

Iedereen maakt wel eens een lastige periode mee waarbij Life coaching meer dan welkom is. Ook wanneer je op een prima punt in je leven zit wat betreft werk en privé omstandigheden kan het zijn dat je op zoek bent naar bepaalde regelmaat of juist naar wat meer ‘beweging’ in je leven. Alles wat je nodig hebt om uiteindelijk een gelukkig en bevredigend leven te leiden zit in jezelf. Jij bent diegene die het naar boven kunt halen.Een Life Coach is diegene die jou daarbij kan helpen om nieuwe inzichten te geven en om laatste zetjes te geven. Dit doet de coach op verschillende manieren. Een persoonlijke aanpak die specifiek wordt aangepast op jouw wensen. Hierbij staat effectiviteit van de coaching centraal.

Hoe werkt een Life Coach?

Met coaching van Across the River neem je de tijd om na te denken, te reflecteren op je leven en oplossingen te vinden voor alle punten in je leven die problematisch kunnen zijn om uiteindelijk je leven te kunnen verbeteren. De Life Coach in Amsterdam is hierbij een objectieve en optimistische gesprekspartner. Across the River is met jarenlange ervaring op dit gebied niet alleen nieuwsgierig naar jou is als coach maar ook nieuwsgierig is als mens. Wij geloven erin dat je samen veel sterker staat dan alleen.

Across the River werkt volgens een persoonlijke en doelgerichte werkwijze en is een objectieve gesprekspartner voor iedereen die coaching wil proberen of uiteindelijk wil volgen voor een (on)bepaalde tijd. De coach kan je helpen om je mentaal en zo ook fysiek beter te voelen en op deze manier weer te kunnen genieten van het leven. Met jarenlange ervaring heeft Nico Pilkes reeds tientallen mensen geholpen om blokkades in het leven op te ruimen en met een glimlach een nieuw hoofdstuk in te gaan. Opgelucht ademhalen en écht genieten van het leven, dat is waar het om draait.

Veranderingen in je leven

Veel mensen denken dat ze vaak hun hele leven over de boeg moeten gooien om ‘anders’ en ‘beter’ te kunnen leven. Uit gesprekken met Life Coach Amsterdam is echter gebleken dat dit over het algemeen helemaal niet het geval hoeft te zijn. Soms is één belangrijke verandering al goed genoeg om je leven beter op peil te krijgen. Ondervind samen met de coach de moeilijkheden in je leven, de grote rotsblokken waar je tegenaan loopt en kijk samen met de professional wat je kunt doen om deze blokken te verwijderen uit je leven.

Investeer in jezelf

Het is wellicht lastig voor je om na al die tijd er voor anderen te zijn geweest eens voor jezelf te kiezen. Toch is dit cruciaal wanneer je verder wilt gaan en uiteindelijk gelukkig je leven wilt leven. Life Coach Amsterdam ziet een coaching als een goede investering in jezelf en je eigen toekomst. Wanneer jij er klaar voor bent om deze investering in jezelf te maken nodigt Across the River Life coaching je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Levenscoach amsterdam

Heb je interesse in het verbeteren van je levenskwaliteit en in het meer in balans komen van jezelf? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie en eventueel in vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen met de coach wordt er gekeken naar welke coaching het beste bij jou past en hoe dit aangepakt gaat worden. Concrete adviezen, open gesprekken, oplossingsgerichte tips en een objectieve kijk op het geheel maken een samenwerking met Across the River een samenwerking als geen ander.