Teamcoaching Amsterdam

Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruik van teamcoaching en dat is niet voor niets. Zeker als er binnen ondernemingen veel veranderingen op het spel staan, kan het raadzaam om zich aan te melden voor teamcoaching. Een externe partij biedt ondersteuning en geeft advies dit goed vorm te geven. Wilt u veranderingen binnen uw bedrijf of organisatie optimaal vormgeven of wilt u samen met een coach werken aan een gezond en optimistisch team? Overweeg dan om u met uw team aan te melden voor Teamcoaching Amsterdam bij Across the River. Het kan absoluut een meerwaarde zijn voor het team dat u leiding geeft.

Teamcoach Amsterdam

Waarom Teamcoaching bij Across the River?

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom het zinvol is u aan te melden voor Teamcoaching Amsterdam. Het kan bijvoorbeeld nuttig zijn als:

-Een team niet optimaal functioneert, maar een beetje als los zand aan elkaar hangt;
-Het aanwezige potentieel niet optimaal wordt benut;
-Er belangrijke veranderingen voor de deur staan;
-Onderliggende conflicten, fricties en frustraties de boventoon voeren;
-Een team onder de maat presteert;
-Een team niet in staat is om zichzelf te sturen.

Herkent u zich in bovenstaande redenen? Dan heeft het zeker zin om u aan te melden voor Teamcoaching.

Hoe werkt Teamcoaching in de praktijk?

Samenwerken is niet altijd even eenvoudig, zeker niet als er grote veranderingen op het spel staan. Misschien heeft een team net een reorganisatie achter de rug of is er een manager vertrokken die veel schade heeft aangericht. Wat de reden ook is, het is altijd prettig als er een coach is die met u meedenkt en in staat is om het beste uit uw team naar boven te halen. Dit kan alleen als oud zeer wordt opgelost en mensen bereid zijn om eerlijk naar zichzelf te kijken. Hier kan Teamcoaching Amsterdam uitstekend bij helpen.

Realistische doelen voor uw team

Om de beste resultaten te kunnen behalen met uw team, is het belangrijk dat er haalbare en praktische doelen worden opgesteld. Dit is alleen mogelijk als er inzage wordt verkregen in de kwaliteiten en vaardigheden van de teamleden. Er zijn diverse tools en testen ontwikkeld die daar inzicht in geven. Bewustwording is tenslotte de eerste stap naar verandering. Dit betekent tegelijkertijd dat u en uw overige teamleden open kaart moeten spelen inzake hindernissen en belemmeringen. Een coaching traject kan hier absoluut bij helpen.

Hoe lang duurt een coaching traject?

De duur van een coaching traject is natuurlijk afhankelijk van welke doelen u wilt bereiken met uw team. Teamcoaching kan plaatsvinden in Amsterdam, maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen. Wilt u eerst meer weten over het coaching traject of over de kosten die dat met zich meebrengt? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend informatie inwinnen over Teamcoaching Amsterdam. Probeer altijd het doel voor ogen te houden: gemotiveerde en fitte teamleden!

Wat levert Teamcoaching Amsterdam u op?

Natuurlijk meldt u zich niet zomaar aan voor teamcoaching. Het is wel zo prettig als er bepaalde doelstellingen worden behaald. Wat levert teamcoaching uw bedrijf of organisatie eigenlijk op?

-Inzage in sterke en zwakke punten van elk individu of van het team;
-Identificatie van wat er in het team ontbreekt;
-Inzicht in wat het onmogelijk maakt om bepaalde doelen te bereiken;
-Wat er nodig is om optimaal samen te werken en zo betere resultaten te behalen;
-Gemotiveerde werknemers en minder ziekte op de werkvloer;
-Een teamontwikkelingsplan waar u en uw team mee vooruit kunnen!

Wilt u uw werknemers op positieve wijze motiveren om er samen de schouders onder te zetten? Wacht dan niet langer, maar meld u aan voor Teamcoaching Amsterdam.

Meld u direct aan voor teamcoaching in Amsterdam

Heeft u het idee dat het team binnen uw bedrijf of organisatie niet optimaal samenwerkt? Of heeft u het gevoel dat er veel onderlinge frustratie en frictie aanwezig is tussen het personeel? Juist dan kan een teamcoaching traject enorm waardevol zijn. Het lost veel oud zeer op en helpt bovendien om de focus te vernieuwen. U kunt zich direct aanmelden per telefoon of via de e-mail. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. Doe waar u zich prettig bij voelt en laat Teamcoaching Amsterdam u helpen het beste uit uw team(s) te halen